Infield 2013

Da var det tid for Infield 2013 i Nairobi, Kenya. Camilla og meg hadde vært på nok et eventyr før vi kom frem til Nairobi, så vi var de siste som ankom Scripter Mission den andre januar. Vi fikk en varm velkomst av alle de andre norske studentene i Afrika. Det var et gledelig gjensyn! Vi hadde mye å fortelle hverandre. Det var ei fin uke hvor vi gjorde mye forskjellig. For meg ble det en uke hvor jeg fikk tenkt litt på hva jeg egentlig holder på med. Det var fint å kunne dele erfaringer med hverandre. Vi besøkte Mathare slummen i Nairobi. Det er den nest største slummen i Kenya, hvor det bor rundt 500 000 mennesker.  

Besøkte plassen hvor Kenya jentene hadde jobbet disse månedene. Her var det barnehage og barneskole som ble drevet av kirken Mathare Worship Center. Var så heldige at vi fikk med oss en gudstjeneste. Var ei jente som het Caroline som sang for oss. Det var helt magisk! «The more I seek you, the more I find you». Etterpå ble vi med noen av ugdommene i prosjektet Lepta hjem. Lepta er en egen ungdomsorganisasasjon i kirka Mathare Worship Center. Her fokuserer de på å utvikle talentene til ungdommene, slik at de kan få større selvtilit. Noe som gjør at de får tro på seg selv, og som igjen gir de glede i livet.

I tillegg til å ha sett arbeidet til Focus studentene hadde vi en sosialdag hvor vi gikk Mt Longonot som er 20 000 år gammel vulkan. Det var deilig å komme seg litt ut av byen og ut i deilig frisk luft. Vi fikk en herlig dag ute i naturen hvor vi fikk ha det sosialt og gøy sammen.

Infield er en god ting! Opplegget tvinger oss på en måte litt til å tenke over det vi holder på med. Og det ga vertfall meg en iver til å jobbe videre. Takk for en fin uke sammen lærere og studenter ved Hald Internasjonale Senter!  

 

 BildeBilde

 

Bilde

Bilde

Bilde

Bilde

Bilde

Bilde

Bilde

 

http://http://www.youtube.com/watch?v=2HF6Ak9hAx0

Legg igjen en kommentar